Barre a terre

Μέθοδος ισομετρικής εκγύμνασης με βάση τις ασκήσεις και τη μεθοδολογία του κλασικού μπαλέτου. Το μεγαλύτερο μέρος των ασκήσεων πραγματοποιείται σε καθιστή ή ξαπλωτή θέση στο πάτωμα δίνοντας έτσι πάντα τη κατάλληλη στήριξη στο σώμα. Διορθώνει τη στάση του σώματος ενώ σμιλεύει γλουτούς και χέρια. Με τη σωστή συστηματική παρακολούθηση η μείωση πόντων είναι το πρώτο που θα νιώσετε άμεσα στα ρούχα σας! Αυτή η γυμναστική ενδείκνυται και για προβλήματα μέσης, αυχένα και γονάτων καθώς ξεκίνησε για την αποκατάσταση των τραυματισμένων χορευτών για να μη χάνουν τη δύναμη και την ευλυγισία τους.
• Αρχάριο τμήμα
• Μείωση πόντων
• Ωραία σιλουέτα
• Ευλυγισία
• Σωστή στάση
• Τόνωση μυών

My Barre

Η μέθοδος My Barre, είναι ο γρηγορότερος και αποτελεσματικότερος τρόπος να σμιλέψετε τη σιλουέτα σας. Για την ακρίβεια, είναι ισομετρικές ασκήσεις που κάνουν τους μαθητές να δουλεύουν τους μύες τους, να τους τεντώνουν και να τους μακραίνουν. Σαν αποτέλεσμα έχουμε δυνατά λεπτεπίλεπτα κορμιά σαν των χορευτών, με λεπτά χεράκια, ίσια κοιλίτσα σμιλεμένους γλουτούς και σωστή κορδωτή στάση σώματος. Ο γρήγορος ρυθμός στο μάθημα αυτό ανεβάζει τους καρδιακούς παλμούς με αποτέλεσμα την καύση θερμίδων και λίπους κατά τη διάρκεια αλλά και για ώρες μετά το μάθημα. Οι μαθητές βλέπουν αξιοθαύμαστες αλλαγές στο σώμα τους μετά από μερικά μαθήματα.
· Καύση θερμίδων
· Αύξηση του μεταβολισμού
· Ευλυγισία· Μείωση λίπους
· Σωστή στάση
· Σωστές αναλογίες

Ballet Fit

Ξυπνά τη μπαλαρίνα μέσα σου !
Αυτή η μπαλετική γυμναστική χρησιμοποιεί όλες τις αρχές ενός μαθήματος μπαλέτου για να τονώσει και να φτιάξει το σώμα σου. Περιέχει όλα τα στοιχεία που δημιουργούν ένα υπέροχο σώμα, όπως, ευλυγισία, γερό κορμό, αντοχή, δύναμη και πλαστικότητα. Δεν χρειάζεται να έχεις ξανακάνει μπαλέτο, αρκεί να σου αρέσει και να έχεις όρεξη να μάθεις!
· Αρχάριο τμήμα
· Πειθαρχία
· Αυτοπεποίθηση
· Καύση λοιπούς
· Δύναμη
· Ωραία σιλουέτα
· Ευλυγισία

Μοντέρνο

Μοντέρνος χορός σε συνδυασμό με άλλα στυλ, όπως, Jazz, σύγχρονο, street & hip hop! Θα σε κάνει να διασκεδάσεις και θα αναπτύξει την χορευτική σου τεχνική στο έπακρο! Θα γυμνάσει όλο το σώμα από την κορυφή μέχρι τα νύχια θα βελτιώσει τη πλαστικότητα, την ευλυγισία και τη δύναμη του κάθε μαθητή. Πολλές και διαφορετικές χορογραφίες με μοντέρνες μουσικές !
· High kicks
· Traveling steps
· Pirouettes
· Leaps
· Turns
· Flexibility

Zumba

Zumba είναι ένα πρόγραμμα που συνδυάζει latin & pop χορούς. Έχει γρήγορες και αργές χορογραφίες ώστε να καίμε πολλές θερμίδες καθώς χορεύουμε και διασκεδάζουμε σε ένα PartyΕκτός από τις θερμίδες που καίμε με τη κάθε χορογραφία φτιάχνουμε την ευλυγισία , την ισορροπία , τους μυς και την αντοχή αλλά κύριος φτιάχνουμε τη διάθεση μας! Κάθε μάθημα και Party!
· Καύση λοίπους
· Αύξηση του μεταβολισμού
· Διασκέδαση
· Καύση θερμίδων και μετά το μάθημα
· Δύναμη
· Χορευτικότιτα
· Μείωση πόντων

Cheerleading

Τα μαθήματα του cheerleading ή αλλιώς μαζορέτες, βασίζονται σε ανεβαστικόυς ρυθμούς, ακροβατικά, ενθουσιασμό και φυσικά pon-pon! Το cheerleading είναι ένα κοινωνικό και ομαδικό μάθημα που βελτιώνει την αυτοπεποίθηση και τονώνει το ηθικό! Καθώς μαθαίνουμε να αποκτούμε ηγετικές ικανότητες και φυσικά είναι σπουδαία εκγύμναση καθώς συνδυάζει τη δύναμη με την ευλυγισία. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι:
· Διασκέδαση καθώς χορεύουμε και χρησιμοποιούμε πον πον
· Τούμπες – ρόδες
· Ομαδικότητα
· Στιχάκια
· Σηκώματα και συνεργασία
· Παράσταση!

K-Pop

Χορογραφίες από γνωστά Korean video clips αγαπημένων καλλιτεχνών. Το νέο αυτό trend έχει γίνει παγκόσμιο φαινόμενο και μέσα από αυτό μαθαίνουμε καινούργιες πρωτοποριακές κινήσεις γυμνάζοντας το σώμα καθώς είναι από τα πολύ γρήγορα κινησιολογικά χορευτικά. Κάθε μήνα και μια νέα ποιο ενδιαφέρουσα χορογραφία! Love for K-pop!

Musical

Ένα χαρούμενο μάθημα όπου οι χορευτές μαθαίνουν τις βάσεις για το θέατρο, το χορό και τι πάει να πει σκηνική παρουσία, μέσα από μεγάλα θεατρικά και παραγωγές ταινιών. Είναι ένα θαυμάσιο μάθημα για να κάνει ακόμα και τους πιο ντροπαλός μαθητές να φανερώσουν το ταλέντο τους! Καλό είναι να συνδυαστεί με μοντέρνο χορό για να έχουμε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.
· Αυτοπεποίθηση
· Χορευτικότιτα
· Τραγούδι
· Πιρουέτες
· Σκηνική παρουσία

Pole Dancing

Το pole dancing είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να γυμναστείς, δυναμώνει και τονώνει ολόκληρο το σώμα αυξάνει την αντοχή και την ελαστικότητα και είναι τρομερά διασκεδαστικό! Είναι συνδυασμός αθλήματος και χορού (σύντομα αναμένεται να γίνει Ολυμπιακό άθλημα). Κάθε μάθημα είναι και μια νέα πρόκληση, καθώς κατακτάς και μια νέα κίνηση τη φορά, περνάς άμεσως στην επόμενη και δυσκολότερη εκδοχή της με αποτέλεσμα κάθε φόρα να επιτυγχάνεις νέες κινήσεις που δεν μπορούσες να φανταστείς ότι θα το καταφέρεις! Αυτό σε οδηγεί να νιώσεις εμψύχωση και αυτοπεποίθηση. Τι να πούμε για τη δύναμη και το καυτό σώμα που θα αποκτήσεις…
· Ελαστικότητα
· Αύξηση του μεταβολισμού
· Δύναμη
· Μείωση λίπους
· Αυτοπεποίθηση
· Διασκέδαση

Exotic – Sexy Flow

Ο ποιο hot τρόπος να βρεις τη φόρμα σου! Ανεξάρτητα από τις χορευτικές σου ικανότητες, το open class τους καλωσορίζει όλους ανεξάρτητα από μέγεθος, σωματική διάπλαση, ηλικία και δύναμη!Και πριν το καταλάβεις θα χορεύεις σαν σταρ! (προσοχή το μάθημα είναι εθιστικό).
· Απώλεια κιλών
· Μυϊκή ενδυνάμωση
· Δύναμη
· Αυτοπεποίθηση
· Αποσυμφόρηση άγχους· Διασκέδαση
· Φιλίες
· Αύξηση μεταβολικού ρυθμού